"B-Zone «-це гриль - ресторан, який зустрічає своїх гостей на території п'ятизіркового готелю-спа центру»Radisson Blu Resort".

Заклад знаходиться в мальовничій місцевості в Буковелі в оточенні Карпат. Елегантний інтер'єр ресторану дизайнери витримали в сучасному стилі-теплі кремові, пісочні і кавові відтінки, лаконічні меблі, кришталеві люстри і повітряний текстиль в оформленні.

Основу меню складають популярні європейські та американські страви в авторській інтерпретації шеф-кухаря. Тут гостям подають класичні стейки, рибу, м'ясо, креветку і птицю, приготовані на грилі, а також оригінальні основні страви, закуски і салати з мікрогрином, гарніри, супи, десерти.

До фірмових страв гриль-ресторану відносяться:

  • рибний пиріг,
  • баклажани по-міланськи,
  • паштет з печінки індика,
  • закуска "Біф-сфера" з салатом, маринованими грибами, томатами черрі і соусом Бурбон,
  • гриль-салат з яловичини,
  • кукурудзяний суп з Пармою і маскарпоне,
  • каре баранини з ягідним соусом і фініками,
  • казан мідій з картоплею фрі і багетом,
  • ребро австралійського Блек Ангус з булгуром, шпинатом і в'яленими томатами,
  • лосось су-вид з романеско і ягідним соусом,
  • рагу з морепродуктами,
  • стейк з тунця з лимонним соусом,
  • бісквітний десерт» зірка Буковеля " з лимонним соусом і ганашем з вишні в білому шоколаді.

Серед напоїв в ресторані подають еспресо і кавові напої, домашній імбирний і обліпиховий чай, фреші, пляшкове і бочкове пиво, а також барна карта включає асортимент елітного міцного алкоголю, коктейлі на його основі, віскі.

Час роботи

17:00-24:00