"B-Zone «-це гриль - ресторан, який зустрічає своїх гостей на території п'ятизіркового готелю-спа центру»Radisson Blu Resort".
Заклад знаходиться в мальовничій місцевості в Буковелі в оточенні Карпат. Елегантний інтер'єр ресторану дизайнери витримали в сучасному стилі-теплі кремові, пісочні і кавові відтінки, лаконічні меблі, кришталеві люстри і повітряний текстиль в оформленні.
Основу меню складають популярні європейські та американські страви в авторській інтерпретації шеф-кухаря. Тут гостям подають класичні стейки, рибу, м'ясо, креветку і птицю, приготовані на грилі, а також оригінальні основні страви, закуски і салати з мікрогрином, гарніри, супи, десерти.
До фірмових страв гриль-ресторану відносяться:
- рибний пиріг,
- баклажани по-міланськи,
- паштет з печінки індика,
- закуска "Біф-сфера" з салатом, маринованими грибами, томатами черрі і соусом Бурбон,
- гриль-салат з яловичини,
- кукурудзяний суп з Пармою і маскарпоне,
- каре баранини з ягідним соусом і фініками,
- казан мідій з картоплею фрі і багетом,
- ребро австралійського Блек Ангус з булгуром, шпинатом і в'яленими томатами,
- лосось су-вид з романеско і ягідним соусом,
- рагу з морепродуктами,
- стейк з тунця з лимонним соусом,
- бісквітний десерт» зірка Буковеля " з лимонним соусом і ганашем з вишні в білому шоколаді.
Серед напоїв в ресторані подають еспресо і кавові напої, домашній імбирний і обліпиховий чай, фреші, пляшкове і бочкове пиво, а також барна карта включає асортимент елітного міцного алкоголю, коктейлі на його основі, віскі.
Час роботи
17:00-24:00