Демократичний м’ясний BBQ ресторан у форматі casual food.

Задимлена яловича грудинка біф брискет, свинячі ребра бейбі бек рібс, філе індички, курячі крильця.

Поблизу нижньої станції витягу №5 розташований ресторан Rebra BBQ. Наші шефи навчилися задимлювати м’ясо на кухні ресторану Southside Market у столиці техаської BBQ культури – м.Елджін і презентували смачну новинку буковельським гостям.

Легендарні техаські хіти

Ми досягаємо нереального смаку м’яса завдяки технології приготування Low & Slow, повільно задимлюючи його у нашому власному техаському смокері. Ми додаємо до м’яса тільки три спеції – чорний перець, сіль і трохи кайєнського перцю. Ми самі випікаємо хліб і булки для бургерів, рівняючись на якість американської мережі Shake & Shack. Ми першими привезли в Україну унікальний дров’яний смокер J&R. Завдяки флагманській технології ми можемо щоранку отримувати свіже BBQ м’ясо і підтримувати сталу температуру продукту.

Розташування

Ресторан Rebra BBQ, ТК «Буковель» (нижня станція витягу №5, с. Поляниця, Івано-Франківська обл.)

Час роботи

09:00-23:00

.