Відпочинок у Карпатах – це не тільки красиві гори в поєднанні з катанням на лижах та сноубордах і прогулянки по лісу на свіжому повітрі. Важливим фактором всенародної любові до Карпат є традиційна місцева кухня. Кожен гість, що приїжджає відпочивати до нас начувся про особливості гуцульської кухні. Поєднання угорських, польських, румунських та інших кулінарних мотивів призвело до створення того дивного букета як «Карпатська кухня» , який ми сьогодні пропонуємо Вам почастувати. А те, що з небагатого вибору місцевих продуктів: гриби, ягоди, форель вдалося створити кухню, улюблену всіма нами, інакше як мистецтвом не назвеш.

Найпопулярнішим у нашій карпатській кухні супом є грибна юшка. Знаменитою карпатською другою стравою є деруни, які подають зі шкварками, сметаною чи справжніми білими грибами. Обов’зково спробуйте традиційну страву пастухів-гуцулів – банош. Так називається кукурудзяна крупа зварена на домашній сметані. М’ясо подається по-різному. Його готують на дровах, смажать, запікають чи тушкують. Свіжозловлена рибка, щедро полита лимонним соком, смажиться з цибулею на великому вогні. Виходить смачна хрустка скоринка, а під нею – ніжне ароматне м’ясо. Наїстися смаженою фореллю неможливо, зате нею можна насолоджуватися! Так форель можуть готувати тільки у нас. Також обов’язковим атрибутом столу є узвар, який приготовлений з карпатських сушениць (сушені фрукти, ягоди).

Наші страви дуже оригінальні. Всі готують з екологічно чистих продуктів та на джерельній воді, а тому смак їжі – особливий.

Час роботи

12:00-23:00