«Хуачао», що в перекладі з китайської означає« Китайський емігрант »-ресторан Китайської кухні в Одесі. Дата заснування - 1998 г.
Кулінарне мистецтво Китаю удосконалювалося протягом століть. За 3000 років свого існування воно придбало і, що важливо, зберегло всі ті цінні знання та навички, які дозволяють китайським блюдам вважатися одними з найбільш корисних і смачних.

В основі нашої роботи лежить 5 простих принципів:

  • робіть кожен день кращий за попередній;
  • зберіть дружну команду, віддану своїй справі;
  • готуйте тільки те, що ви вмієте робити краще за інших;
  • створіть рішення на кожен день, щоб кожен міг знайти для себе що-небудь особливе вранці, вдень і ввечері;
  • будь відданий своїй справі.

Кухня

Кухня об'єднує в собі страви Північних і Південних провінцій Китаю, орієнтована не тільки на китайських відвідувачів, а й на Європу. З жовтня 2018 р наше меню поповнилося стравами європейської кухні, з'явилося дитяче меню для наших маленьких гостей. Для Вас будуть готувати кращі дипломовані кухарі з Китаю.

Причини відвідати наш ресторан

  • Отримання задоволення від спілкування, знайомства, приємної атмосфери.
  • Ділова зустріч, переговори - гарне враження для клієнта / партнера.
  • Романтичне побачення / вечеря.
  • Місце, де можна випити в компанії друзів.
  • Швидко, смачно і недорого поїсти.

Про ресторан «Хуачао» в Одессе

Специфіка роботи відома не тільки своїм різноманітним меню і стабільно високою якістю страв, але і цікавими акціями і спеціальними пропозиціями, що дозволяють любителям китайської кухні смачно поїсти за максимально низькими цінами. Так само ресторан «Хуачан» славиться тим, що обслуговує консула КНР в Україні, групи туристів з Китаю, і людей, небайдужих до кухні Понебесной. Ми не зупиняємося в своєму розвитку і з радістю розглядаємо і приймаємо будь-які пропозиції для розвитку нашої мережі.

Власник ресторану «Хуачан» - бізнесмен Цюй БО, голова Одеської Асоціації китайських бізнесменів, уродженець Китаю, провінція Цзілінь, м Шулаев. Одружений, має трьох дочок. У 1993 р приїхав в Україну. Основний напрямок ресторану-ресторан сімейного типу. Всі роки ми намагаємося дотримуватися цього курсу.

Наш ресторан відвідують відомі українські та китайські гості. Огляд ресторану був висвітлений в програмі китайського телебачення ССТV 4 в рамках програми з побудови «Нового шовкового шляху» - "Один пояс, один шлях" - стратегія розвитку КНР, озвучена восени 2013 року і ставить перед собою мети поглиблення співпраці між країнами, через які проходить транзитний коридор Європа-Азія. Стратегія підкреслює бажання Китаю грати вагомішу роль на світовій арені, і необхідність експорту китайської економіки в сегментах, які демонструють уповільнення темпів зростання (металургія, будівництво і т.д).

У 2017 року в ресторані був проведений капітальний ремонт залів.