Ресторан "Час Пік" розташований в самому центрі Одеси по вулиці Генуезька.

Заклад складається з декількох тематично оформлених залів.

У розпорядженні гостей коктейль-хол, оформлений в теплих шоколадних тонах і виконаний в класичному стилі, BBQ бар, який витриманий в теплих пісочних тонах, а також бар і літня тераса.

Для проведення урочистих заходів в ресторані обладнаний банкетний зал, інтер'єр якого виконаний дизайнерами в стилі сучасної класики-кремово-золотиста колірна гамма, м'які дивани і елегантні меблі з натурального дерева, колони і повітряний текстиль, білосніжні скатертини і картини.

Гостям закладу готують традиційні та авторські страви грузинської кухні кухарі з Батумі.

Особливістю ресторану вважається приготування всіх страв з натуральних свіжих продуктів.

У меню представлені холодні страви та гарячі закуски, гарячі страви, випічка та десерти.

Серед фірмових позицій меню "Година пік" відзначають:

  • суп "Харчо" з телятиною і спеціями,
  • хінкалі-суп,
  • хашламу,
  • хінкалі з бараниною і кінзою,
  • форель за традиційним грузинським рецептом, приготована під гранатовим соусом,
  • тушковану свинину "чанахі", яку подають в горщику під дріжджовим тестом,
  • курку в молочному соусі " чкмерулі»,
  • свинину з грибами та овочами " Мадам Баварі»,
  • тушковану телятину «Чашашулі " в томатному соусі з зеленню і перцем цицак,
  • тушковане бараняче філе «чакапулі " в білому сухому вині зі спеціями,
  • шашлик з телячої вирізки,
  • люля-кебаб по-царськи з сиром сулугуні соусом мацоні,
  • долму,
  • аджапсандал,
  • салат з курячою печінкою, фламбований фруктами,
  • теплий салат з телятини з баклажанами під гірчично-медовим соусом,
  • хачапурі по-царськи з сулугуні і плавленим сиром.
Для ласунів в ресторані готують фірмові ласощі-яблучний хінкалі з горіхами, мацоні з медом, горіхами і варенням, плато грузинських солодощів, яке включає чурчхеллу, пахлаву і пеламуші.

Барна карта пропонує відвідувачам фірмове вино, вироблене на сімейній виноробні "Тіно", виноградники якої розташовані на території природного заповідника" Нижньодністровський", а також грузинські вина і чачу.