Ресторан "Час Пік" розташований в самому центрі Одеси по вулиці Генуезька.
Заклад складається з декількох тематично оформлених залів.
У розпорядженні гостей коктейль-хол, оформлений в теплих шоколадних тонах і виконаний в класичному стилі, BBQ бар, який витриманий в теплих пісочних тонах, а також бар і літня тераса.
Для проведення урочистих заходів в ресторані обладнаний банкетний зал, інтер'єр якого виконаний дизайнерами в стилі сучасної класики-кремово-золотиста колірна гамма, м'які дивани і елегантні меблі з натурального дерева, колони і повітряний текстиль, білосніжні скатертини і картини.
Гостям закладу готують традиційні та авторські страви грузинської кухні кухарі з Батумі.
Особливістю ресторану вважається приготування всіх страв з натуральних свіжих продуктів.
У меню представлені холодні страви та гарячі закуски, гарячі страви, випічка та десерти.
Серед фірмових позицій меню "Година пік" відзначають:
- суп "Харчо" з телятиною і спеціями,
- хінкалі-суп,
- хашламу,
- хінкалі з бараниною і кінзою,
- форель за традиційним грузинським рецептом, приготована під гранатовим соусом,
- тушковану свинину "чанахі", яку подають в горщику під дріжджовим тестом,
- курку в молочному соусі " чкмерулі»,
- свинину з грибами та овочами " Мадам Баварі»,
- тушковану телятину «Чашашулі " в томатному соусі з зеленню і перцем цицак,
- тушковане бараняче філе «чакапулі " в білому сухому вині зі спеціями,
- шашлик з телячої вирізки,
- люля-кебаб по-царськи з сиром сулугуні соусом мацоні,
- долму,
- аджапсандал,
- салат з курячою печінкою, фламбований фруктами,
- теплий салат з телятини з баклажанами під гірчично-медовим соусом,
- хачапурі по-царськи з сулугуні і плавленим сиром.
Барна карта пропонує відвідувачам фірмове вино, вироблене на сімейній виноробні "Тіно", виноградники якої розташовані на території природного заповідника" Нижньодністровський", а також грузинські вина і чачу.