Колиба - ресторан по-гуцульськи.

Якщо ви раптом побажаєте зануритися по-справжньому в світ традицій Західної України, то не забудьте відвідати колибу.

Уже при вході ви начебто перенесетесь на пару століть тому завдяки особливому оформленню інтер'єру. Атмосфера старовинного українського дому тут відтворена максимально наближено, завдяки чому ресторан колиба вигідно виділяється на тлі інших закладів подібного роду.

Варто також звернути увагу на особливі місцеві страви, які в інших місцевостях ви не зустрінете. Йдеться про гуцульську кухню, лідируючі позиції в якій займають карпатські гриби, квашенина і бануш з бринзою.

Крім страв, приготованих професійними кухарями, є можливість насолодитися і тими, що ви приготуєте самостійно на мангалі, які розташовані в альтанках по всій території комплексу.

Коли ви віддаєте перевагу перед звичайним рестораном колибі, Карпати відкриваються перед вами у всій красі традицій і обрядів народу, який здавна живе тут.

Відвідайте колибу та знайте смак справжніх гуцульських страв.