Етно-ресторан, що привертає увагу своїм неповторним зовнішнім виглядом. Його повністю зроблено з дерева! Колиба, як музей, переносить своїх відвідувачів у минуле українського народу з його звичаями та побутом.

ПОСЛУГИ РЕСТОРАНУ

Проведення бенкетів, фуршетів. Жива музика.

ФІРМОВІ СТРАВИ "ТРУСКАВИ"

Продукти, що входять до складу їжі людини, різноманітні, як за походженням - так і за складом. Є різні види продуктів рослинного і тваринного походження - овочеві, фруктові, м'ясні, молочні, рибні та ін. Раціональне харчування є важливою основою існування людини.

  • ФС: ШАШЛИК
    Будь-яка фізична та розумова роботи, в тому числі заняття спортом, вимагають додаткових затрат енергії: близько 1300-2800 ккал день.
  • ФС: ЛОСОСЬ
    У м'ясі риби є водорозчинні вітаміни: вітамін С, вітаміни групи В - В1, В2, В6, Вс, В12, Вт, вітаміни Н і РР; інозит і пантотенова кислота
  • ФС: СТЕЙК СВИННИЙ
    Білки, жири, вуглеводи, мінеральні солі та вітаміни - ось ті основні речовини, котрі необхідні для життя.
  • ФС: КОЗАЦЬКА ДУМКА
    Вуглеводи утворюються в зелених рослинах з вуглекислого газу і води під дією світлової енергії сонця. Процес має назву фотосинтез.

КОНСТИТУЦІЯ ЛЮДИНИ

Відповідно до стародавніх вчень, людські істоти споживають харчі трьох видів: їжу, повітря і враження. Неправильне засвоєння кожного з цих видів приводить до засмічення організму й розладів. Неправильне засвоєння вражень спричиняє затьмарення розуму й, внаслідок цього, до перекручування сприйняття. Ознаками правильного засвоєння вражень є ясність, спрага розуму до нових вражень, гарний апетит, а також якість сновидінь... Аюрведа означає "наука життя". Це наука про життя, яка охоплює всі аспекти існування і єднає воєдино життя людини й життя Всесвіту. Тому така аюрведа відкрита для всіх проявів життя й містить у собі всі методи, які приводять нас до більше глибокої гармонії. Аюрведу не слід відносити ні до Сходу, ні до Заходу, ні до стародавності, ні до сучасності. Вона єдина з усім життям, це знання, що належить всім живим істотам. Це не штучна система, а скоріше джерело, з якого можна вільно черпати знання, які легко можуть бути пристосовані до специфічних потреб конкретного навколишнього середовища.

Час роботи

З 12 - 24 години.

.