Українська м’ясна ресторація SALO запрошує скуштувати традиційні смаки української кухні у поєднанні з локальними інгредієнтами.
5 видів сала, 32 види горілки, страви з дичини
Пропонуємо скуштувати українське сало: з м’ясним прошарком, задимлене, з паприкою та часником, з кропом та сало угорської мангалиці. Цінителів алкогольних напоїв ми запрошуємо у VODKA room, де ми зібрали 32 види горілки. Хороший настрій гарантуємо.
Дичина та локальні продукти
Будьте обережні, замовляючи страви з дичини, ви ризикуєте натрапити на мисливську дробинку. Ми вполювали і приготували оленину, косулю, дикого кабана, та поєднали страви із ягідними соусами і локальними продуктами. Особливої уваги заслуговують наші десерти, адже ми готуємо їх за рецептами дійсного чемпіона України – кондитера Ігоря Заріцького.
Час роботи
08:00 - 00:00
.