"Park Leo" - це ресторан іспанської кухні, який розташований на вулиці Космонавтів в Малиновському районі Одеси.
Заклад стилізовано під заміську середземноморську віллу, зали якої вміщають до трьох сот запрошених, а Паркова зона становить понад 500 квадратних метрів. Кухарі готують для відвідувачів популярні та авторські страви іспанської, європейської, Одеської, узбецької, кавказької та японської кулінарій. Щоранку до полудня тут подають комплексні сніданки-скандинавський, німецький, італійський.
Крім того, гості можуть замовити холодні і гарячі закуски, салати, гарячі страви з м'яса, риби і морепродуктів, перші страви, пасти, піцу на тонкому тісті з різними варіантами начинок, гарніри, роли і суші, а також асортимент десертів.
До фірмових страв «Park Leo " відносяться:
- рибний сет крутонов,
- домашні м'ясні делікатеси,
- гренландські креветки в часниково-соєвому соусі,
- Мідії у вершковому соусі,
- салат "Морський вовк" з коктейльною креветкою, мідіями, телятиною і корейською морквою,
- салат "Анаклія" з мідіями, помідором, огірком і соусом від шефа,
- салат з качиного філе з грушею у вині і горішками кешью,
- соте по-югославськи з лангустинами, креветками, мідіями, сьомгою і сиром Дор Блю,
- теляча вирізка під соусом бренді,
- перепела по-мюнхенськи, фаршировані капустою і баварськими сосисками,
- суп «Харчо " з філе баранини,
- каре ягняти на мангалі,
- райдужна форель-гриль з Бебі-овочами,
- равіоллі з сьомгою і моцарелою під вершковим соусом,
- фетучинні з морепродуктами під томатним соусом, томатами черрі і сиром Пармезан,
- яблучно-грушевий штрудель.
Гості можуть замовити ароматний і димний кальян.
У ресторані часто звучить жива музика, проходять банкети, фуршети, корпоративні та сімейні свята, а також весільні урочистості.