Затишний ресторан італійської кухні "Nonna Letizia" розташувався на Олександрівському проспекті в Приморському районі Одеси.

Інтер'єр закладу виконаний у класичному стилі-теплі бежеві відтінки, меблі та оздоблення з натурального дерева темних порід, чорно-білі фотознімки на стінах.

Шеф-кухар ресторану Роберто Армаролі готують гостям автентичні італійські страви за домашніми рецептами бабусі і мами. Меню пропонує антипасти, салати, супи, різотто, пасти, морепродукти, страви з м'яса, десерти.

Серед фірмових страв ресторану відзначають:

  • різотто з таледжіо і трюфелем,
  • равіоллі з креветками,
  • ньоккі з шинкою, шафраном і білими грибами,
  • чорні Лінгвіні з морепродуктами,
  • салат з восьминогом, відвареною картоплею і в'яленими томатами,
  • карпаччо з телятини з сиром Страчателла і трюфелями,
  • філе міньйон з білими грибами і соусом Мадера,
  • каре австралійського ягняти, паніроване в мигдалі соусом Деміглас,
  • качину грудку су-вид в соусі з червоного вина з картопляним пюре і трюфелями,
  • м'ясний консоме з тортелліні і трюфелями,
  • яблучний пиріг з карамеллю і ванільним кремом.
У барній карті представлений міцний алкоголь, коктейлі, асортимент італійських, французьких, Чилійських, Аргентинських, Новозеландських, українських вин.