Ресторан „Лілея” розташований в „Українській Швейцарії” - Закарпатті. Відпочивати тут-це значить дихати свіжим цілющим повітрям, знайомитися з краєм, повним історичних пам’яток, оздоровлюватися мінеральними водами, які лікують широкий спектр хвороб, зміцнюють організм та надають енергії.

Атмосфера ресторану урочиста та невимушена водночас. В інтер’єрі переважають милі серцю квіткові розписи та риси пишного барокового стилю. Родзинка ресторану – літня тераса, що виходить до гірської річки.

Кухня ресторану „Лілея” орієнтована на українські страви, але з акцентом на місцевий колорит та найсмачніші особливості кухонь усіх країн колишнього союзу. До речі, побувати в Закарпатті та не скуштувати форель, коропа у сметанному соусі або крученики, це м айже те саме, що відвідати Італію та не мати уявлення про пасту. А восени настає справжне свято грибів.