Ресторан збудований на місці колишньої колиби та розташований неподалік санаторію «Карпатські Зорі».
Ви будете приємно вражені якістю обслуговування привітного персоналу та смаком гуцульських страв, приготовлених за власними особливими рецептами пані Тетяни та Руслани.
В меню «Колиби» улюблені страви горян приготовлені з екологічно чистих продуктів, відзначаються поживністю, надзвичайно смачні та корисні:
- гуцульський бануш;
- полонинська бринза та гуслінка;
- вареники з картоплею, бринзою і шкварками;
- гуцульська закуска (біле сало з часником та цибулею);
- гуцульська м’ясна смажка (тушена свинина зі сметаною та приправами);
- картопля запечена з підчеревиною;
- джорини (шкварковий паштет);
- мариновані гриби;
- гриби білі в сметані;
- грибна юшка;
- червоний борщ з грибною запіканкою;
- полонинські голубці з грибами;
- форель річкова в сметані;
- крученики з голандським сиром;
- пироги на пару з вишнями і маком;
- налисники з медом і горіхами;
- чай з карпатських трав і медом.
Ресторан «Колиба» — це смачні страви, гуцульська музика, хороший настрій та приємні враження!