На вулиці Тараса Шевченка в самому центрі курортного міста Трускавець розташований ресторан "Kluberg".
Заклад займає цокольний поверх старовинної відреставрованої вілли, побудованої на початку двадцятого століття. Просторий зал ресторану з місткістю на сімдесят персон дизайнери витримали в стилі модерн з елементами швейцарського стилю.
В інтер'єр приміщення переважають теплі кремові, теракотові і коричневі відтінки, цегляна кладка стін, арочні склепіння, шкіряні дивани і елегантні меблі з натурального дерева темних порід, м'які світло абажурів.
У меню ресторану "Kluberg" представлений асортимент вишуканих страв європейської та Галицької регіональної кулінарій.
Вранці в закладі можна замовити комплексні сніданки-яйце Пашот з міксом салатів, беконом, грінками і сиром Фета, млинці з сиром, сметаною і ягідним кюлі, вівсяну кашу з сухофруктами і ягідним кюлі.
Крім цього, гостям подають холодні і гарячі закуски, салати, перші страви, страви з м'яса, риби і морепродуктів, гарніри, закуски до пива, десерти.
Серед фірмових страв "Kluberg" відзначають:
- каре ягняти на лавовому камені,
- медальйони зі свинини з соусом "хрін", беконом, картопляними часточками і розмарином,
- шашлик з телятини,
- форель гриль з мигдальним соусом,
- тигрові креветки на подушці марокканського кус-куса,
- панський бограч,
- крем-суп з білих грибів,
- фуа-гра на подушці з карамелізованих фруктів,
- пате-фреш з печінки з грильованими яблуками, грінками і ягідним кюлі,
- карпаччо з лосося з соусом Песто, лимонним тар-таром, авокадо, помідорами черрі, руколою і сиром Пармезан,
- Панське сало з грінками і домашнім маринадом з гірчичним соусом,
- салат з телятини з овочами гриль, міксом салатів і сиром Пармезан,
- салат з вугра з міксом салатів, томатами черрі і авокадо.
Для ласунів в ресторані представлені авторські десерти-карамельна груша з мигдальними пелюстками і морозивом, яблучний тартин з морозивом і мигдалем, шоколадний фондан з морозивом і ягідним кюлі.
У барній карті представлений асортимент міцного алкоголю, пиво, класичні та авторські коктейлі, вишукані вина Італії, України, Франції, Іспанії, Португалії, а також ряд фірмових авторських настоянок – хріновуха, медовуха, лимонівка, журавлина, м'ятна.
У теплу пору у дворі вілли функціонують дві відкриті тераси, які вміщують до п'ятдесяти відвідувачів.