Ресторан розташований на першому поверсі готелю. Iнтер’єр зали створює атмосферу затишку та домашнього комфорту, має великі панорамні вікна з виглядом на гори. Зал ресторану розрахований на 40 осіб.
Основу меню ресторану "КЛЕН" складають натуральні місцеві сезонні продукти з хазяйства Прикарпаття. Ми вважаємо, що гастрономія починається з продукту. Роблячи замовлення у нас, Ви робите внесок у розвиток місцевої гуцульської кухні і допомагаєте розвивати фермерське хазяйство регіону!
У нас Ви можете скоштувати бограч, річкову форель, юшку з сушених грибів, гуцульські сири та м'ясні вироби, які готуються за традиційною рецептурою. Влітку запропонуємо Вам страви з білих грибів і ягод, свіжих прянощів і овочів. На сніданок наші гості мають можливість вибрати гарячі страви з переліку від калорійних до дієтичних і будь-який гарячий напій або сік на вибір.
Вартість сніданку - 90 грн з людини. Середній чек за обід або вечерю - 130-260 грн.
Час роботи
08:00-22:00
.