У Приморському районі Одеси по вулиці Катерининська розташований ресторан кримсько-татарської кухні»Хаджибей".

Заклад являє собою просторий дворівневий зал, інтер'єр якого виконаний в традиційному східному стилі.

У ресторані вибілені стіни, м'які дивани з строкатим орнаментом, діжки з живими рослинами, оригінальні ковані лампи. Також тут обладнані Віп-Кімната і дитячий ігровий куточок для найменших відвідувачів.

Основу меню складають традиційні страви кримсько-татарської кухні, які кухарі готують за автентичними рецептами. Відвідувачі можуть замовити чебуреки з яловичиною, з бараниною або з бринзою, а також янтики – чебуреки, які смажать на сухій сковорідці.

Крім цього, в ресторані салати, супи, манти, плов і сарму, піде, кебаб, гарніри, східні солодощі та десерти – татлі.

Серед фірмових страв закладу відзначають:

  • татарські пельмені з волоським горіхом " Джевізлі Татар Аш»,
  • манти з м'ясом,
  • рулет з тонкого хрусткого тіста «Бурма " з начинкою з бринзи і шпинату,
  • самсу з телятиною,
  • м'ясний салат з огірком і кінзою,
  • мангал-салат з бараниною, морквою гриль, міксом зелені і маринованою цибулею під медово-гірчичним соусом,
  • лагман з телятини з овочами і локшиною,
  • плов з телятиною і овочевим салатом,
  • баклажан «Імам Байилди»,
  • фарширований м'ясом і запечений в печі,
  • сарму з м'ясом у виноградному листі,
  • челогач з баранини «Кабирга»,
  • шашлик з телятини,
  • райдужна форель гриль.

      Для цінителів солодощів в ресторані представлена Десертна карта, в якій відзначають рулет з листкового тіста "Фулту" з морозивом, яблуками і горіхами, сирний торт з кизилом, рахат лукум і пахлаву.

      У барній карті є асортимент чаю і кави, в тому числі і фірмова чорна кава в турці «Каре Каве», чорна кава в Турці на зеленому чаї «джигіт Кавесі», а також ягідний компот «Хошаф», айран, лимонад, авторське пиво, міцний алкоголь, фірмові настоянки власного приготування – Кизилова, лимонна, імбирна, Вишнева і ягідна, домашнє вино і вина Італії, Франції, Нової Зеландії, України.

      Кожен четвер і неділю у вечірній час в ресторані звучить жива музика.