У самому центрі Одеси, на вулиці Рішельєвській, розмістився ресторан мережі «Чорноморка».

Заклад працює у форматі рибної гастро-лавки і займає територію в будівлі Міського ринку їжі.

До уваги гостей представлено величезний вибір свіжого чорноморського вилову - мідії, рапани, барабуля, ставридка, корюшка, креветки. Крім цього, у крамниці можна знайти свіжі устриці в басейнах, ската, акулу, форель, щуку, лосося.

Обрану страву гостям готують безпосередньо після замовлення. У меню ресторану представлені холодні закуски, салати, супи, основні страви, гарніри й десерти.

До фірмових позицій відносяться:

  • одеський фошмак,
  • брускети з малосольною тюлькою, шпротами й оселедцем домашнього приготування,
  • тар-тар з лосося з ікрою закарпатської щуки,
  • салат «Олів'є» з м'ясом лосося,
  • теплий салат з морепродуктами,
  • салат «Олів'є» з м'ясом лосося,
  • щучі кнелі у вершковому соусі,
  • м'ясо рапана з грибами й томатами чері,
  • буябес,
  • різото з морепродуктами,
  • мідії,
  • вонголе,
  • чорноморські креветки,
  • камбала калкан.

Для ласунів тут готують вафельний торт, торт «Наполеон» та брауні.

Велика карта напоїв містить фреші, домашній лимонад, чаї, каву, а також бочкове, пляшкове, крафтове пиво, коктейлі, міцний алкоголь, домашні настоянки, шампанське, ігристі, білі, червоні та рожеві вина Італії, Франції, Німеччини, Чилі, Новій Зеландії, а також домашнє одеське вино.