Ідея і концепція закладу виникла на основі зібраного кулінарного досіду засновників. Засновниками ресторації є сімейна пара, яка вклала у ресторацію свій кулінарний досвід зі сторони чоловіка і досід менеджменту в сфері обслуговування зі сторони дружини. Всі рецепти закладу є оригінальними, в розробці яких брали участь кращі шеф-поварі України. Кожна страва має свою історію, свій дух і вишуканий смак. В ресторації пропонуються як національні страви, так і страви європейської та кавказької кухні. Родзинкою в ресторації є індивідуальний підхід до кожного гостя, а саме ви маєте можливість отримати ті чи інші страви на бенкет, попередньо узгодивши з адміністрацією та шеф-поваром меню та ціни на них. А ще для гостей закладу завжди пропонуються новинки в меню, акції та працює система знижок для постійних клієнтів.Відмінне обслуговування та доброзичливість персоналу не залишуть жодних сумнівів, що сервіс в сфері обслуговування в Україні виходить на новий рівень. Відвідавши ресторацію ви отримаєте не тільки чудові страви, а й позитивні емоції від проведеного часу, оскільки інтер'єр закладу виконаний в гірському стилі і з українським духом Гуцульщини. Дерев'яні стіни та аромат з печі, де горять дрова, назавжди залишуть за собою приємні спогади про час проведений в українських Карпатах.