Броварня «Микуличин» — побудована 2002 року в селі Микуличин і по праву стала візитівкою сучасного Микуличина. Основний напрямок, котрий взяв колектив пивоварні, - натуральність та автентичність. Вариться пиво в натуральний спосіб під власною торговою маркою пиво Гуцульське®.
Технологія варіння пива передбачає використання сировини виключно натурального походження. Для виготовлення пива на виробництві використовується чотири сорти солоду пивоварного, два типи хмелю, дріжджі низового бродіння (Saccaromyces carlsbergensis), дріжджі верхового бродіння та Карпатська джерельна вода. Для варіння використовується варильне відділення, з ємностями для бродіння. Бродить сусло протягом 7 днів. Дозріває пиво 14 днів у відділенні дозрівання пива.