У ресторані V&P Ви можете скуштувати страви закарпатської та європейської кухні. Особливим нашим гастрономічним надбанням є хустський гусак, рецепт приготування якого датується XVIII століттям. Для цілковитого відтворення смаку цей птах вирощується на еко-фермі, котра є частиною нашого комплексу. Так ми намагаємося популяризувати гуску як надзвичайно смачну страву, що заслуговує бути окрасою будь-якого столу.
Окрім цього, ми збудували власну коптильню, де виготовляємо м’ясні делікатеси: бастурму, панчету, хрусткий бекон та інші смаколики. На окрему увагу заслуговують і соковиті ковбаси власного виробництва, до яких ми власноруч робимо оригінальні соуси.
Згадуючи історію, варто сказати, що на місці «V&P» свого часу був водяний млин, до якого сходилися жителі з усіх околиць, аби змолоти борошно. Ті часи вже пройшли, а місце, створене дарувати відчуття достатку і впевненості, не втратило своєї магії. До слова, підсилити її – магію, Ви зможете смакуючи наші фірмові наливки! Сьогодні ми по-своєму відроджуємо традиції, випікаючи запашний хліб і печиво, а ще виготовляємо домашню локшину, якою частуємо гостей ресторану. Також, створюємо і власні традиції: 20 років тому, тут вже варили пиво, і приємно, що у 2018 ми змогли відродити це! Тепер з гордістю презентуємо фірмове пиво V&P – Vashe Pіvo.
Сімейний ресторан «V&P» з власною фермою – це новий формат закарпатської кухні. Тут ми не лише смачно годуємо гостей – ми розповідаємо кулінарну історію про ставлення до своєї землі і до навколишнього світу. Готуємо з любов’ю, використовуючи локальні фермерські продукти і родинні рецепти. Це відчувається у кожній нашій страві і робить їх неповторними. У нас Ви зможете відчути себе частинкою сімейних традицій та місцевих легенд і по-справжньому насолодитися відпочинком!
До речі, у нас ви маєте можливість замовити страви з доставкою в будь-яке зручне для вас місце.