В ресторані на Вас очікує стильний, виконаний в дерев’яних тонах зал, з танцполом та невеликою бар стійкою. Через вихід з ресторану, можна потрапити на літній майданчик, із фонтанами, невеликою альтанкою, мощеною кам’яною огорожею та імітацією гірського потічка.

Це ресторан в якому за допомогою інтер’єру і простору для Вас створили абсолютну атмосферу відпочинку.
Банкетний зал на 50 місць у звичайному режимі працює з 08.00 до 18.00,зал на 100 місць працює з 11.00 до 24.00.

У банкетному залі можна розмістити 50 персон. Це місце ідеально підходить для іменин, банкетів, хрестин,невеликих весіль, конференц заходів, та інших святкових заходів.Для банкетних подій необхідно зробити попереднє резервування залу.
У меню ресторану – страви української, закарпатської та мангальної кухні. Рекомендуємо спробувати легендарного (саме так!) Коропа від нашого шеф- кухаря.Короп може бути пожарений: в печі, на сковорідці, на мангалі – вибір за Вами!. Наша риба зберігається у спеціальному басейні, чиститься і готується перед приготуванням, без будь-якого охолодження чи заморозки.Тому риба завжди виняткової свіжості. Також радимо спробувати: традиційний угорський бограч,фірмове квашене асорті, запашні пельмені та вареники, фірмовий шашлик та люля-кебаб, стейки, завиванці та багато-багато інших фірмових страв.