Ми знаходимося в красивому місці, в новому карпатському шале. Інтер’єр ресторану витриманий в альпійському стилі, посеред ресторанного залу – подвійний камін, на якому можна готувати м’ясо і обігрівати зал одночасно, дерев’яні люстри зі свічками, важкі дубові столи, інкрустовані керамікою, міцні дубові стільці, багато світла і за вікнами – чудовий зелений пейзаж. У нас ви можете спробувати 4 види живого пива від броварні Ягер: Медове, Хмільне, Пшеничне і IPA. Карпатський чай з трав, зібраних в горах, домашні настоянки на коренях і ягідні лікери.
Відчуйте силу справжніх Карпат. Кристалів п’янке повітря, чиста артезіанська вода, свіжі карпатські продукти, яскравий вогонь, і дружня атмосфера – ось секрет гуцульської гостинності.
Страви на відкритому вогні від ресторану «Довбуш» – це курячий і свинячий шашлик, стейки на мангалі з грибним соусом, дика форель на мангалі, медові курячі крильця, ароматні свинячі реберця, і смажені на грилі «ковбаски від Любаски». У будь-яку погоду і будь-який час року наш мангал яскраво горить, щоб зігріти і нагодувати наших гостей.
Пообідати в Яремче автентичними гуцульськими стравами ми запрошуємо вас в ресторан «Довбуш». Традиційна гуцульська кухня і свіжі страви з мангалу за найкращими рецептами з домашніми соусами для наших гостей. Сніданки, комплексні обіди, страви на мангалі, міцну каву і ягідні десерти з морозивом за демократичними цінами.