Ресторан італійської кухні

emНайголовніше у нас в тарілці!/em

Ми переконані, що справжня їжа – щира і чесна справа.
Доля розпорядилася так, що для професійних рестораторів набагато гостріше, ніж для нас, стоїть завдання постійного зниження собівартості страв.
Маючи в своєму розпорядженні альтернативний бізнес, ми подумали, що можемо дозволити собі відмовитися від сумнівних ресторанних трюків, і спробувати пограти за іншими правилами.
Ми зосередилися на максимально екологічній їжі, відмовившись від Арсеналу не дуже корисних кулінарних хитрощів на кшталт "рідкого диму«, вельми спірних технологій консервації, устриць, які отримують» друге життя" в спеціальному сольовому розчині і т.д. ми не хочемо фільтрувати собою Одеську воду, тому у нас на кухні просто немає іншої води, крім очищеної на нашій власній правильній установці.
Повертаючись після подорожей по Італії на Україну, ми рідко були задоволені місцевими ресторанами з наступних причин:
нам не подобалося переплачувати в ресторанах за вина, які в магазині коштують в кілька разів дешевше. Тому рівень націнки на вина у Fratelli радує. Ми вважаємо, що принести з собою пляшку свого улюбленого вина, (зрозуміло, якщо його немає у винній колекції Fratelli) і розпити її в компанії однодумців, заплативши за це скромну "corkfee" – плата за відкриття) - це нормально і вітається! На наш погляд, в ресторані справедливо заробляти в основному на тому, що готуєш сам, а не на перепродажі чужого.
Ми не віримо в ресторани, які одночасно розважають і годують. Тому у нас немає плазм і шоу-програми, а з колонок ніколи не звучатиме Любов Успенська.
Ми працюємо над завданням підняти гастрономічну планку Одеси, розвиваючи ресторан, присвячений їжі і більше нічому. Найголовніше у нас в тарілці!

emПро їжу/em
Ми повністю переконані, що тонко відчувати смаки, аромати і текстури хорошого продукту може тільки людина, з дитинства ввібрав основи своєї національної кухні. Тому, у нас на кухні італієць. Так-справжня італійська їжа-тільки в Італії. Але ми намагаємося максимально "прописати" її в Одесі.
Ми створюємо проект для нас і близьких по духу людей, заклад, де ми самі їмо і проводимо час. Тут не економлять, на продуктах і немає компромісів за якістю-купується найкраще. Якщо куплений продукт виявляється незатребуваним, його рішуче викидають до закінчення термінів придатності. Наш проект, безумовно, не благодійний, але екологічність і добре ім'я для нас набагато важливіше термінів окупності.
Ми просто беремо високоякісні продукти і намагаємося розкрити їх природний смак.
Перед Вами ресторанний проект нового типу. Ми віримо-такий підхід буде оцінений.

Приємного апетиту!


Години роботи

З 09:00 до 23: 45