Ось уже 14 років піца в ресторані "Мілано" в Коблево радує відпочиваючих! Смачна кухня і проста душевна атмосфера — запорука популярності закладу. Зазвичай тут багато людей. Просто тому що смачно! Тому в піці-ресторані "Мілано" є багато постійних гостей. Саме тому» Мілано " радять друзям і близьким. Давайте ж ближче розглянемо це смачне заклад.

Піца-ресторан "Мілано" в Коблево розташувався в самому центрі Молдавської частини курорту. Пройти повз велику будівлю неможливо, воно відразу впадає в очі. Поруч працює цілодобовий супермаркет Моя Країна. Варто відзначити, що просторий і світлий ресторан давно заслужило велику популярність серед сімей з дітьми. А також великих дружних компаній і закоханих пар. Як результат, піца-ресторан "Мілано" - це один з найяскравіших представників європейської та італійської кухні на узбережжі Чорного моря.

Атмосфера

Піца-ресторан "Мілано" в Коблево умовно ділиться на дві частини таким чином, щоб гостям було комфортно. При вході-Піцерія, а далі ресторан і вхід на терасу другого поверху. До слова, другий поверх побудували в 2019 році. Ресторан вирішили розширити у зв'язку з напливом гостей, які віддають перевагу «Мілано» вже не перший рік. Таким чином кожен бажаючий знайде затишний столик. А також без проблем замовить будь-яку страву. Інакше кажучи, просторе місце подарує відчуття домашнього затишку.

Інтер'єр ресторану відмінно поєднує в собі темні і світлі тони з яскравими акцентами. На другому поверсі багато живих квітів. Ресторан "Мілано" відкритого типу безперечно стане ідеальним укриттям від палючого сонця. Свіже повітря морського бризу створює комфортну прохолоду всередині навіть в самий жаркий день. Крім того, в закладі є вентилятори.

Кухня

Піца-ресторан "Мілано" в Коблево пропонує своїм відвідувачам приголомшливі своїм смаком страви європейської та італійської кухні. У приготуванні задіють тільки найсвіжіші продукти від перевірених постачальників. Професійні кухарі втілять звичні позиції меню в несподіваному виконанні, які точно залишаться в пам'яті і змусять знову повернутися за неймовірними враженнями і смаком страви.